Partners

YU MAN RACE THROWDOWN

Open for every level and no qualifier!

We kijken terug op een fantastische eerste editie van de YU MAN RACE THROWDOWN en kijken uit naar de twee editie, die plaatsvindt op zaterdag 2 juli 2022!

De YU MAN RACE THROWDOWN is een uitdagend Next-Level event. Hét event voor sportieve mannen en vrouwen, die graag aan Obstacle Runs, CrossFit, BootCamp, Fitness of Survivalruns doen.

Ga samen met vrienden, collega’s of familie de strijd aan. Obstakels en workouts worden tijdens de race gecombineerd en jij bepaalt zelf hoe ver je gaat; 1.6KM, 3.2KM of 4.8KM. De YU MAN RACE THROWDOWN bevat geen complexe oefeningen en is een toffe uitdaging voor de fanatiekelingen, maar zeker ook geschikt voor recreatieve sporters. Ga je voor de snelste tijd of ervaar je de tijd van je leven?! It’s up to you!

Zaterdag 2 juli 2022, FBK stadion in Hengelo

SEE YU THERE!

https://www.yumanrace.com/throwdown

 

Video afspelen

STAIRCK

Direct online jouw favoriete massage gun kopen

Het gebruik van een massage gun levert veel voordelen op, zowel voor sporters als voor niet-sporters. STAIRCK heeft een mooi aanbod innovatieve massage guns voor diverse toepassingen. Je kunt online kennis maken met alle modellen, waarbij je uiteraard ook meer leest over de specificaties. Wil jij een massage gun kopen? Dan doe je dit altijd het best bij ons. Wij zijn hét verkoopcenter in Oost-Nederland, waar de massage guns getest en afgehaald kunnen worden. Via onderstaande link ontvang je bovendien een prachtige korting op je aankoop. Bij STAIRCK en CrossFit 074 kies je voor kwaliteit.

https://stairck.nl/discount/CrossFit074

JustWODs

JustWODs, dé ideale app om al je CrossFit workouts mee te registreren en je resul;taten te loggen!
Ontworpen door onze eigen CrossFit fanaat Menno Rademaker, dus deze app is 100% voor en door CrossFitters ontwikkeld.

De app is gratis te gebruiken voor leden van CrossFit 074 en is geschikt voor Android en iOS.

Zie de resultaten dus letterlijk groeien in je eigen display van je smartphone!

https://justwods.com

Met trots stellen wij jullie voor aan onze backoffice partner Fitblocks!

Als een van de allereerste gebruikers van Fitblocks hebben wij bij mogen dragen aan het optimaliseren van alle functionaliteiten die Fitblocks te bieden heeft.

 

Wat Fitblocks voor ons betekent?

Het programma is eenvoudig en zéér gebruiksvriendelijk en is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Ideaal voor het aanmaken van een gebruikersprofiel, het afsluiten van een abonnement en het reserveren van alle geplande lessen.

Maar onder de motorkap schuilt een snelle en multifunctionele webapplicatie die meer te bieden heeft dan op het eerste oog zichtbaar is.

Zo gebruiken wij Fitblocks niet alleen voor het plannen, publiceren en reserveren van het gehele lesprogramma en de daarbij behorende workouts. Fitblocks is onze backbone voor het beheren en vastleggen van de diverse lidmaatschappen, afhandelen van de geïntegreerde betalingen (incasso/SEPA, iDeal, creditcard) en het beheer van het leden bestand.

 

Voor informatie of samenwerking met Fitblocks, verwijzen wij u graag naar https://fitblocks.nl/. Hier vind u alle mogelijkheden die Fitblocks u kan bieden. Wij zijn in ieder geval niet alleen zéér tevreden over de hoge kwaliteit voor een hele zachte prijs, maar vooral over de persoonlijke service!